Листа на проекти поканети за КулТИП обука

Забелешка: Проектите Интерактивна виртуелна прошетка низ Природонаучниот музеј на Македонија и MOCA ARTrip ќе работат како еден тим за време на обуката на крајот од јуни.

Назив на проектотНосител на проектотИнституција
Веб базиран аудио плеер за стриминг на аудио книги од Одделението за слепи и слабовидни лица при НУБ „Св. Климент Охридски“ - Скопје Александар Стојанов Центар за дигитизација при Национална и универзитетска библиотека „Св. Климент Охридски“ - Скопје
Мобилна апликација - MOCA ARTrip Благоја Варошанец Национална установа Музеј на современата уметност
skopyeah 2k14 Игор Стаматовски iborn.net
Museum in action Јасмина Намичева ЈУ Музеј на град Скопје
Мобилна апликација за зголемување посетители и маркетинг - Скопска музејска зона, Skopje museum zone Маја Миноска-Павловска, Горан Санев Музеј на македонската борба - Скопје, Археолошки музеј
Интерактивна виртуелна прошетка низ Природонаучниот музеј на Македонија Наташа Стефановска НУ "Природонаучен Музеј" - Скопје
Personimo Филип Десподовски Personimo
Поддржано од:
logo logo